sabona réz
sabona rézkk

Sabona réz karkötő

8080 Ft

Gyógyító Vörösréz karkötő.

Nem tartalmaz mágnest!

Az angliai SABONA több mint 45 éve gyárt kiváló minőségű vörösréz karkötőket, tiszta nikkel mentes vörösrézből.

SABONA vörösréz karkötő – a réz pótlására.

A karkötő folyamatosan érintkezik a bőrfelülettel, ezért fontos hogy olyan tiszta vörösrézből készült karkötőt vásároljon, amilyet csak lehetséges. A SABONA rézkarkötők a legmagasabb tisztaságú vörösrézből készültek.

Mikor kell hordani a karkötőt?

A karkötő folyamatos viselése ajánlott. Éjszaka sem szükséges levenni. Klóros vagy sós vízben ( pl: uszoda, tengervíz ) ne hordja. Havonta tartson 1 nap szünetet és ne viselje a karkötőt.

A Sabona réz karkötőit a legmagasabb minőségű, legtisztább, mégis különleges összetételű, gyógyászati célra alkalmas vörösréz jellemzi. Vizsgálatok szerint a réz elősegíti az egészséges ízületek és idegek kialakulását, csökkenti a test savasságát, meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat és növeli az energiatermelést.
A szervezet megfelelő rézszintjének fenntartása továbbá azért is alapvető fontosságú, mivel ez a nyomelem erős vírus-, baktérium-, gombaölő tulajdonságokkal bír és fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, a csontok szilárdságának fenntartásában, a vörös vértestek és a fehér vérsejtek képzésében, a vérnyomás és a koleszterinszint beállításában, az oxidációs és a gyulladásos károsodások elleni védekezésben, az egészséges szívműködés fenntartásában, a vas felszívódásában és szállításában és nem utolsósorban a csontritkulás megelőzésében.
A bőrön keresztül a réz kelát formában igen hatékony módon hasznosul – rendszerint hatékonyabban, mint szájon keresztüli alkalmazása esetén. Kutatások bizonyítják bőrön keresztül felszívódva gyulladáscsökkentő hatását.
A Sabona vörösréz karkötő viselése kitűnő módszer a réz pótlására, valamint a reumatikus fájdalmak és ízületi gyulladás enyhítésére. Mágneses vagy mágnes nélküli változatban is kapható. A mágnesek, szintén fájdalomcsillapító hatásúak és fokozzák a keringést, miáltal több oxigén és tápanyag jut a szövetekhez.
Egy rézkarkötő csak annyira hatékony, amilyen minőségű rézből készült. A sárgaréz karkötők nem alkalmasak a réz pótlására.
A Sabona vörösréz karkötő nem tartalmaz nikkelt, illetve más szennyezőanyagokat, amelyek az ipari rezekben és egyes réztermékekben előfordulhatnak.

A karkötő alábbi méretei közül lehet választani:

S 15-16 cm

M 16-17 cm

L 17-18 cm

XL 19-21, 22 cm csukló körméretekre.

A méretet kérem írja a megrendelése megjegyzés rovatába.