Varázskő

Lépj be a kristályok birodalmába, fedezd fel életedben a csodát! A kristályok a Föld mélyében formálódtak évmilliókon át és az idők bölcsességét hordozzák magukban.

Minden kristály finom energiákat nyel el és bocsát ki, ugyanakkor minden egyes kristálytípus egyéni vibrációs tulajdonságokkal rendelkezik. Molekuláris szinten valóságos energiabombák. Ez az energia ruházza fel az ásványokat egyedi tulajdonságokkal és határozza meg a bennük rejlő ajándékokat.

Az ember megjelenésével a Földön évezredeken, át szépségükért a hatalom illetve az isteni erő szimbólumaiként, vagy gyógyító és jótékony hatásukért viselték őket. Erejüket pedig felhasználták a varázslatokban, lelki – szellemi működések fokozásának érdekében. Számos régészeti lelet bizonyítja mennyire bíztak őseink a kristályaik erejében.

A mai ember egyre inkább fordul a spiritualitás felé, lelkünk kívánkozik az új energiák és szelíd gyógymódok iránt. Sejtszinten tudjuk mi a jó nekünk!

A kristályok segítségével számos módon javíthatunk az életünkön.

Hatnak a hangulaton át, segítik a gyógyulási folyamatot test- és lélek szintjén.

Hogyan válasszunk köveket magunknak? Mi is az én kristályom?

Azt javaslom, hogy hagyatkozz az intuíciódra! Senki sem tudhatja nálad jobban, neked mire van szükséged! Sajnos azzal veszítjük el az erőnket, hogy mások véleményére számítunk, ezzel pedig máris átadtuk magunk felett a hatalmat másoknak, pedig a saját életünkben, sorsunkban nincsen nálunk nagyobb bölcs. Kereshetsz segítőket, találhatsz is… De próbáld meg kérlek, kérdezd meg igaz önvalódtól,  „ mi az én számomra a legmegfelelőbb? ”  Jelen esetben ásvány? Melyikhez vonzódom, melyik a legtetszetősebb számomra? Melyik energiájára van szükségem? Biztosan megjön a válasz! Megéri a próbálkozást!

A megfelelő kristály valamilyen érzést kelthet benned, pl. a gyomrodban, a szívedben, a fejedben, érezhetsz bizsergést, vagy a kezedben tartva lüktetni kezdhet a tenyeredben.

Hidd el megtalálod a neked legmegfelelőbb ásványt.

Ásványt választhatunk a csillagjegyünknek megfelelően is, ez a megoldás is jelenthet némi segítséget!

Nos, ha már meg van a kristályod, érdemes a legelső találkozás alkalmával megtisztítanod, ezt teheted folyó langyos víz alatt, szerencsés esetben egy kirándulás alkalmával: forrásvízben, vagy sóágyon tisztíthatod! Hegyikristály, vagy ametiszt drúzán, is tisztíthatod ásványod. Ha eléggé tudatos vagy, elég lehet tudati energiád, szándékod a kristályod megtisztítására. A kristályodat ugyanis ki kell ürítened minden információtól, hogy a szolgálatodba állhasson, segítségedre csak így lehet.

A kristályod az aurádban, energiarendszeredben elkezd dolgozni, a káros energiákat megszűri, eltárolja, lehet, az is, ahogy elkezded viselni ásványodat, máris meg kell tisztítani, hiszen ha megtelik a köved, elkezdi visszaáramoltatni az energiákat melyeket magába szívott.

A kristályodat viselheted ékszerként, vagy tarthatsz magadnál marokkövet, mindenképp segítő, gyógyító köveddé válik.

Miután megtisztítottad ásványod fel is töltheted. Erre a célra nagyon jó a nap vagy a hold áldásos energiája, fénye, mely feltölti kristályod! Én egész napra, éjszakára kinn szoktam hagyni az ásványaimat, majd örömmel viselem őket és hagyom dolgozni őket!

Kristályterápia

Az egyes csakráknak megfelelő kristályokkal való meditáció megtisztítja a csakrákat, az aurát az energiarendszert. Érdemes naponta egyszer reggel ébredés után vagy este elalvás előtt az ásványokat a csakrákra helyezni, minek során figyelmedet a csakrára és az azon elhelyezett ásványra irányítod. Kérd meg a kristályt, hogy tisztítsa meg energia központjaidat, lásd és érezd, lelki szemeiddel hogy csakráid egészségesen, fényben pompáznak, feltöltődtek isteni fényenergiával élettelivé téve téged.

Kristály rudak

A testen, valamint a fülben lévő akupresszúrás pontokon keresztül megfelelő kristály rudak alkalmazásával enyhíthető a fájdalom, vagy a betegség gyógyítható. Kb 20 percig kell a megfelelő akupresszúrás ponton tartani a kristályrúd helyes végét enyhe nyomást gyakorolva a pontra. A kristályrúd tompa végével pedig a reflexzónákat át lehet masszírozni a talpon. Fontos, hogy a kristályrudat minden alkalmazást követően megtisztítsuk, valamint feltöltsük!

Kristályaink segítségével továbbá készíthetünk energetizált ásványvizet.