Kedves Látogató!

Isten hozott minálunk!

 

Kóris Andrea vagyok, a Varázskő Egészségbolt és e Webáruház alapítója.

Hivatásomnak tekintem a Test-Lélek-Szellem EGÉSZSÉGÉNEK támogatását.

Hiszem, hogy a legfontosabb lelkünk egészsége, rajta keresztül tudjuk egészségünket helyreállítani, rendbe hozni.

Ezért lett tevékenységem, üzletem mottója: ” Minden, ami ajándék a léleknek! “.

Lételemem az alkotás, szeretettel odaadással, telve örömteli pozitív energiával készítem termékeimet, az ásvány ékszerektől kezdve … az álomfogókon át … a festményekig. Termékeim készítésük során átitatódnak  a szeretet pozitív energiáival, az alkotás örömével, így tárulnak eléd lelkem apró csodái, a varázslatos karkötők, ékszerek, kézimunkák, festmények, valóságos energiabombaként válhatnak segítőiddé. 

Az ásványok, és belőlük készült ékszerek mellé leírásban megtalálod tulajdonságaikat, személyes élményeimen tapasztalataimon és tudásomon keresztül megismerheted hatásaikat, így közelebb tudsz kerülni a kiválasztott ásványhoz, ráébredhetsz miért is választottad, vagy választott ki téged az ásvány.

Webáruházunkban megtalálod az ásványokat ezüst foglalatban is, melyek gyönyörű, igényes, ékszerek. Minőségük garantált.

Webáruházunkban böngészve lehetőséged van életmódodnak megfelelően táplálékkiegészítőkből, vitaminokból, reform élelmiszerekből, alapanyagokból, gyógyászati kiegészítőkből is válogatni.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a termékek feltöltése folyamatos, így bizony még minimális készlet van feltöltve, ezért ha bármiben segíthetek, kérlek írj nekem emailt, írd meg kívánságaidat elképzelésedet. Gondolok arra, hogy ha  esetlegesen keresel egy táplálékkiegészítőt, vitamint, vagy bármi mást, megírhatod nekem hogy megtaláljuk neked a keresett terméket.

Webáruházunkban találsz továbbá ajándéktárgyakat, szobrokat, lakáskiegészítőket, dísztárgyakat, ezoterikus kiegészítőket, könyveket, angyalkártyákat… Hihetetlen széles, és sokszínű a paletta, melyen kedved szerint válogathatsz!

Hidd el nálunk mindent megtalálsz!

Köszönöm megtisztelő figyelmedet!

Kóris Andrea

Varázskő:)

Szarvas, 2018.01.02.