Akvamarin féldrágakő karkötő

11 880 Ft

Ha az akvamarint választottad, igazi egyéniség vagy. Fontos számodra, hogy egyéniség lehess, és hajlasz arra, hogy a többiekétől eltérő zenére járd életed táncát. Eredeti leleményes forradalmi gondolataid vannak, hihetetlen alkotó erő van benned!

Ha ezt a csodálatos ásványt választottad, ott kell lenned, ahol szabad és független lehetsz és ahol leleményességed és egyéni látásmódod kibontakozhat.

Fizikai szinten, ha a vízi sportokat szereted, a hagyományok szerint ezt a követ kell viselned ahhoz, hogy biztonságban légy, és hogy rá tudj hangolódni a víz áldásos lazító hatására.

A karkötőt 10 mm – es A minőségű ásvány gyöngyökből erős gumidamilra fűztem. Mérete: 19 cm.

A méret megválasztásakor figyelembe kell venni a karkötő ásványainak méretét. Pl. egy 17 cm nagyságú, 4mm-es gyöngyből készült ásvány karkötő 17 cm-es körméretű csuklóra tökéletesen kényelmes lesz. Ez nem mondható el a nagyobb gyöngyökből készült karkötőkre. A 10 mm-es gyöngyökből készült karkötő esetében a a karkötő mérete bár 19 cm, azonban egy 17, 5 – 18 cm nagyságú csuklóra lesz kényelmes a viselete. Éppen ezért javaslom ennek tudatában válaszd meg a neked legmegfelelőbb méretet.

Természetesen, ha neked nagyobb karkötőre van szükséged el tudom készíteni nagyobb változatát! Csak annyi dolgod lesz, hogy megírod nekem igényed a megrendelésed megjegyzés rovatába.

Kategória: