Andi’s Magic Bag „Elengedés”

3 480 Ft

Az ember természetes vágya, hogy sikeres, gazdag, egészséges legyen és boldog párkapcsolatban éljen.

Ha hiszed, ha nem, képes vagy rá, hogy megteremtsd csodálatos életed!

Az „Elengedés” Magic Bag abban segít neked, hogy el tudd engedni korlátozó gondolkodásodat a negatívumokat és elindulj a gyógyulás útján.

A Magic Bag egy olyan varázs kellék, mely segít neked elérni és felfedezni a csodát az életedben!

A Magic Bag átalakít, meggyógyítja a negatív meggyőződéseket.

Az „Elengedés” Magic Bag egy Aventurin ásványt, teknős talizmánt és egy varázsmondatot tartalmaz.

A Magic Bag formáját tekintve úgy terveztem és alakítottam ki, hogy az egy kelyhet formáljon. Szimbolikus értelemben a kehely pedig te magad vagy, aki befogadja az univerzum segítő energiáját.

Szeretnéd már tudni, hogyan működik ez a varázs-szer?

A tudatunkat fókuszálhatjuk a siker, gazdagság, gyógyulás, stb irányába.

A benned rejlő lehetőség magába foglalja a beteljesüléshez vezető utat is. Gátakat pedig csak a tudatod szabhat, vagyis az, hogy nem hiszed el magadról, hogy képes vagy csodálatos életet teremteni magadnak. Életed során megélt negatív tapasztalataid pedig jócskán elhitetik veled, hogy nem vagy képes arra, hogy egészségben, boldogságban élj.

Én egy olyan varázs tarsolyt csináltam neked, amibe beleteheted vágyaid energiáját. Írd le mit szeretnél, mi az amit el kell engedned, pl, káros szenvedélyek, vagy viselkedésminták, ahhoz, hogy meggyógyulj.

Érdemes felülvizsgálnod a gondolataidat, hiszen a korlátozó hitrendszer ebben a témakörben is befolyásolhat. És sajnos életünk minden területén képesek vagyunk ugyanazokat a köröket megtenni újra és újra, ha nem fogalmazunk pontosan.

Ha leírtad, tedd irományod a Magic Bag-be, és lám már meg is tetted az első lépést gyógyulásod felé.

Azért a magokat, akarom mondani az álmokat táplálni kell! Vedd elő minden nap varázs kellékedet olvasd el irományod. Az is lehet át kell fogalmazd majd, hiszen meglepődve állapítod majd meg mennyit változott már pozitív irányba a gondolkodásod, mivel te magad tudod majd saját magad kijavítani.

Olvasd fel magadnak kérésedet, vágyaidat elképzelésedet. Érezd, hogy mindez már beteljesült. Érintsd meg kristályodat, talizmánodat, mond el varázsmondatodat. A beteljesülés energiájával zárd le Varázs tarsolyodat.

Tudd és érezd, hogy mindaz, amit szeretnél a tied, mert megérdemled!

Szeretettel kívánok neked csodálatos életet!

Kóris Andrea

Varázskő