Angyal Aurakvarc féldrágakő karkötő fazettákkal

4 880 Ft

Angyal Aurakvarc fazettált féldrágakő karkötő.
Az Angyal Aurakvarc úgy jön létre, hogy a természetes hegyikristály ásványt nemesfémmel ( titániummal, vagy ezüstettel ) kezelik, így kapja meg varázslatos küllemét, szivárványosan ragyogó csillogását, mely az aura színeire emlékeztet.

Én magam viszolygok az ásványok módosításától, kezelésétől, hiszen számos olyan durva technológia van amelyek negatívan befolyásolják a kristályok tiszta gyógyító rezgését.

Ám az aurakvarcok esetében a nemesfémek kerülnek kapcsolatba a kristállyal, így a kvarccal egyesülve a Titánium megemeli a kristály rezgését, létrehozva ezzel egy energiabombát, amely elvezet minket egy másik dimenzióba.

Amikor először a kezembe vehettem az aurakvarcokat nagyon meglepődtem. Azt gondoltam egy tetszetős különleges ékszert fogok készíteni belőle, kedvezni vele kedves vásárlóimnak. Ám, amikor a kristály energiájával kapcsolatba kerültem, megtapasztalhattam az Angyal Aurakvarc hatását. Derűt vidámságot hozott, szinte doppingolt, újult energiával töltött el és már tudtam valóban különlegességet fogok alkotni ebből a csodaszép ásványból. Az ékszereknek, melyeket készítettem belőlük, hihetetlen pozitív kisugárzása lett, telis-tele a szeretet gyógyító rezgésével, csak egy karnyújtásnyira magasabb rendű energiáktól.
A karkötő 8 mm-es csillogó fazettált ásvány gyöngyeit dupla soros gumidamilra fűztem. Mérete:17,5 cm
Méretváltozás esetén a megadott elérhetőségeken írd meg nekem kérdésedet!

Kategória: