Ásvány – Varázs karkötő Tigrisszem, Sólyomszem, Karneol, Jáde és Picasso Jáspis ásványokkal

5900 Ft

Ásvány-varázs karkötő telis-tele varázslatos ásványokkal, igazi különlegesség.

Viselőjét bátorrá, magabiztossá, szerencséssé, sikeressé teszi.

E csodás ékszer ásványainak energiája összhangba kerülnek viselőjével, átadva a varázskövek átalakító hatását. Ha fásult vagy csüggedt vagy, az ékszer köveinek frissítő erejére van szükséged ahhoz, hogy megértsd: Jobb dolgok is történhetnek veled!

Ha erre a különlegességre esett a választásod, kivételesen ambíciózus, és nagyon eltökélt vagy a verseny és a siker tekintetében  A karkötő ásványai összességében nagyon erős kövek, vitalitást és bátorságot ad viselőjének, segít eljutnod a legmélyebbre rejtett tartalékaidhoz, úgy hogy a legjobbat és legtöbbet tudd kihozni magadból. Igazi siker ékszer tele támogató pozitív energiával.

A Karneol, Jáde, Picasso Jáspis, Tigrisszem, Sólyomszem ásványokat támogatják a mellette lévő pici kristályok, így az Amazonit, Karneol-Achát, Moha-Achát, Vörös Jáspis, Malachit, Unakit, melyek erővel, derűvel, megújult energiával töltik fel viselőjét.

Ez a karkötő nemcsak küllemében, de energiáiban is igazi különlegesség, csodásan egyedi karkötő. Igazi energiabomba… nehéz szavakat találni rá… Elég ránézni, magával ragadóan, elképesztő energiája van.

A karkötő ásványait erős gumidamilra fűztem, mérete: 19,5 cm. Az ékszer fém alkatrészei allergén mentesek.