Ásvány-Varázs drágakő ékszer szett

21500 Ft

Csodaszép ásványok egy csodaszép szettben.

Igazi különlegesség, varázslatosan elragadó szépségével meglágyítja még a legkeményebb szíveket is. Az ásványok mind színeikben, együttes szépségükben csodálatos harmóniát alkotnak, mely az ékszer viselőjében egyensúlyt teremt.   

A szett ásványai:

Kalcedon: Csodaszèp ásvány a kalcedon. Igaz ez az összes ásványra, ám a kalcedon hűvös kékségével, varázslatos energiájával magával ragad, elvarázsol. Oldja a torokcsakra blokkjait, erősíti az önkifejezést, önmegvalósítást. 

Karneol: A nők köve. A nőiség, szexualitás, a kreativitás, gondoskodás köve. Segíti az önelfogadást, a magabiztosságot.

Labradorit: A Labradorit (Spektrolit) aktiválja az öngyógyító erőnket. Segítségével feloldhatjuk érzelmi blokádjainkat, rezgései stabilizálják auránkat. Más kövekkel viselve ” intelligensen ” felerősíti a mellette lévő kövek hatását, segíti az elengedést és blokkok oldását.

Hematit: Áramlás, sikerkő.

Achát: Idegrendszer. Stresszoldó, nyugtató kő. 

Holdkő: Nemcsak belső fejlődésünket segíti, erősíti intuíciónkat is. Segítségével felélednek mediális képességeink, segítségével, akár a tisztánlátásig is eljuthatunk.

Az atlantiszi krónikák szerint a Holdkő rezgése Haniel Arkangyal energiájával hozható összefüggésbe. Nevének jelentése: Isten áldása.

Botswana achát: 

Az ékszert erős damilra fűztem, a fém alkatrészek allergén mentesek. A nyaklánc mérete: 50 cm. A karkötő mérete: 18 cm. 

Az ékszert külön-külön is meg lehet vásárolni. Ebben az esetben a nyaklánc: 16.900 Ft. A karkötő: 5.900 Ft. 

A szett együttes értéke: 21.500 Ft. 

Kategória: