Borostyán köves ezüst gyűrű

15 980 Ft

59-es méretben.
A Borostyán a legismertebb gyógykövek egyike. A Borostyán valójában az idők során megkövesedett gyanta. Ezért olykor zárványaiban találhatunk apró leveleket, gallyacsákat, még rovarokat is. Ha kézbe vesszük a Borostyánt, a többi kőhöz képest könnyűnek és melegnek érezzük.

A Borostyán igen jó hatással van a bőrbetegségekre, de a fejbőr elváltozásaira is alkalmazható. Légutakra is kifejti gyógyító hatását. Használhatjuk a tüdő erősítésére, mandula gyulladás, köhögés esetén.

A Borostyán a kisgyermek fogzásakor is hasznos segítséget nyújt a fogzáskor fellépő fájdalmakat, esetleges gyulladást enyhíti, azonban nemcsak fizikailag nyújt segítséget az ásvány, de úgy tartják a megszületett kis embert boldoggá, sikeressé, kiegyensúlyozottá, egészségessé teszi. A Borostyán mindenképp áldásos hatással bír az emberre nézve. A megszületett gyermek első ajándékainak egyike lehet a Borostyán kő, hiszen jókívánságaidat hordozza! Nemcsak kisgyermekeknek nyújt segítséget, hanem ugyanúgy használhatja felnőtt ember is fogínygyulladás esetén. Elősegíti a sebgyógyulást. Jótékonyan hat reumás panaszok, ín-, és izületi gyulladások, de gyomorbántalmak epe panaszok esetén is jótékony hatású. Gyakran megszünteti a stressz okozta fejfájást, migrént.

Melengető energiája javítja és nyugtatja a kedélyt, megszünteti a félelmeket és a depressziót. Energiája önbizalommal tölt el. Segítségével gondtalanabbul élhetjük az életet.

Ezüst ékszereink kivétel nélkül 925 % tisztaságú ezüstből készültek, melyek a hatályos jogszabályok szerint fémjelzéssel helyezhető forgalomba. Az ezüst ékszereink kivétel nélkül mind fémjellel vannak ellátva, biztosítva ezzel valódiságukat.