Buddha karkötő Onix-Onix Márvány ásványokkal

3500 Ft

Buddha, Egyensúly karkötő

A világ egyetlen kerek egész, amit az ellentétes erők feszültségei tartanak életben. A sötét és a világos oldal. Hogyan is tudhatnánk milyen a jó, ha nem tudjuk, milyen a rossz! Egyik oldal sem létezhet a másik nélkül sem térben sem időben, az élet szakadatlan körforgását figyelembe véve. A Jin és Jang szimbólum a két oldal tökéletes harmóniáját fejezi ki, megmutatja mennyire nem léteznek szélsőségek, hiszen egy ponton a sötét elkezd világosodni, a világos elkezd sötétedni, vagyis minden átcsap az ellenkezőjébe: az élet a halálba, a halál az életbe.

A karkötő ásványai: Onix és Onix márvány.

Az Onix erős hatással van az agy tevékenységére. Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást.

Hat a fülre, ezért alkalmazható a belső fül megbetegedései, hallásromlás, fülzúgás esetén.

Az Onix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti a befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket. Bánat és melankólia esetén is hatásos. Használható a szem könnyezése, vagy a látás gyengesége esetében. Az Onix erősíti az immunrendszert, véd a fertőzésektől.

Az Onix erős védelmező ásvány, míg mellette az Onix Márvány finomítja az energiákat, eloszlatja a félelmet, javítja az öntudatot, kiegyensúlyozza az idegrendszert. A két ásvány csodálatos harmóniában kiegészítik egymást tökéletes összhangot alkotnak, áthidalva, feloldva az ellentétek törvényszerűségeit.

A karkötőt 8 mm-es ásvány gyöngyökkel erős gumidamilra fűztem. A karkötő mérete: 18 cm.

Az ékszer fém kiegészítői allergén mentesek.

 

Elfogyott