Csillagfény karkötő

8 880 Ft

Kőbe zárt csillagfény
Minden bolygó kapcsolatba áll egy kristállyal, mely hatással van csillagjegyeden keresztül egyéniségedre, rád, az életedre. Ettől lehetsz egyedi.
A Planétákhoz tartozó csillagkövek erős hatást gyakorolnak energiamezőnkre, általuk megtudhatjuk honnan jöttünk, mi a feladatunk, ezáltal hova tartunk.
Ez a csodálatos karkötő a Planéták együttes erejét hordozza, az Ősforrás Univerzális segítő energiáját.
Vegyük sorba a bolygókhoz tartozó köveket:
A Nap, köve a Rubin, a tűz, a szenvedély.
Merkúr, köve: Krizokolla, intelligencia, tudás, megismerés, írás.
Vénusz,köve: Hegyikristály, szépség, harmónia művészet, szerelem.
Föld, az ásványok birodalma, több ásványt tehettem volna ide, én mégis a Rózsakvarc energiájával személyesítettem meg Földünket, s remény lehet a lelkünknek, hogy egyszer bolygónk a szeretet birodalma lesz. Szeressük és vigyázzunk Földünkre, hisz ez az egyetlen hely ahol élhetünk.
Hold, köve: Holdkő az egyéni lélek, psziché, az egyéni értelem és érzelem, kollektív tudat.
Mars,köve a Karneol, erő, energia, erőfeszítés, bátorság, hősiesség.
Jupiter, köve a Citrin, Szerencse, gazdagság, vagyon, pénz, spiritualitás.
Szaturnusz, köve: Lápisz Lazuli, idő, kor, hosszú élet, halál/élethossz, félelmek, szomorúság, fegyelmezés, késleltetés, korlátozás, akadályok, kitartás.
Uránusz, köve: Ametiszt, zsenialitás, tudás, gondolkodás, értelem.
Neptunusz, a kék óriás bolygó. Köve: Akvamarin. A római mitológiában Neptunusz – görög megfelelője: Poszeidón, a tengerek istenéről kapta nevét. Ő a tökéletes önzetlen szeretet, az önfeláldozás bolygója.
Plútó, a törpebolygó. Köve: Spektrolit, megtisztulás, spiritualitás, emberiesség.

A csillagközi teret fazettált Onix ásvánnyal személyesítettem meg, mely ásvány hatásaiban a védelem, biztonság köve. Az ásvány fazettáltsága pedig extra csillogást kölcsönöz az ékszernek.

A karkötő mérete 20 cm.

Ez a csodás karkötő más méretekben is rendelhető, de ha egyedi méretet szeretnél, azt jelezd nekem a megadott elérhetőségeken.