Csillagjegy karkötő – Oroszlán

3 780 Ft

 

Csillagjegy karkötő az Oroszlán jegy szülöttének

( Július 23 – Augusztus 23 )

A galériában szereplő karkötőről lentebb olvashatsz!

Az Oroszlán drágakövei: 

Hegyikristály, Tigrisszem, Macskaszem, Hematit, Borostyán, Citrin, Gránát, Jáspis, Karneol, Lazurit, Rubin, Szodalit, Aranytopáz.

Elem: Tűz

Érzékeny testrész: A szív, hát, rekeszizom, vérkeringés, verőerek és az érzékszervek.

Az oroszlánt az élet szeretete, a vitalitás és az életerő jellemzi.

Optimista természetű, tele van bizalommal minden és mindenki iránt. Nagylelkű és segítőkész, erős kisugárzásával mindenkit képes fellelkesíteni. Ha kétségbe vonják értékeit, keresztezik útját, előbb-utóbb sort kerít a nyílt összetűzésre, a lovagias küzdelemre.

Szüksége van a dicséretre és megbecsülésre, hajlamos lehet a színpadiasságra, a drámai fellépésre. Bizakodva lendül előre, és máris a bíztató jövő víziójában él.

Szereti a pompát, a luxust, a szabadságot. Előfordul, hogy beképzeltté és hatalmaskodóvá válik, de ilyenkor a nagyzási hóbortja mögött a kisebbrendűségi érzése húzódik meg.

Rendkívül erős érvényesülési vágya van, általában céltudatos. Ettől függetlenül azonban még megmarad játékossága, és az élet élvezetének képessége.

A karkötő ásványai a Tigrisszem, Hegyikristály, és Hematit erősítik a jegy szülöttét.

A karkötő mérete: 18 cm. A fém kiegészítő allergén mentes.

Amennyiben a galériában lévő fém kiegészítő nélküli karkötőt szeretnéd inkább,akkor ezt a kérésed a megrendelésed megjegyzés rovatába írd meg nekem!

Kategória: