Fatbond

9880 Ft

A FATBOND® az európai unióban bejegyzett és az alábbi hatásmechanizmus állításokkal jóváhagyott orvostechnikai eszköz! 

A FATBOND® 5 AZ 1-BEN HATÁS, CHRONO-ACTIVE SÚLYCSÖKKENTŐ TECHNOLÓGIA. 3 szabadalommal védett receptúra! A Négyszeres kalóriagátlást kombinálja a súlycsökkentő prebiotikus hatással.

Étvágycsökkentő1 / Nassolásgátló/ Zsír és szénhidrát megkötő3 / Kalóriakontroll: akár -462 Kcal/nap4 Prebiotikus hatás: 30% -al csökkenti a FIRMICUTES hizlaló baktériumok számát már 48 óra után.5

1,2,4 Protokol szám: 010816, 06/2012, Klinikai vizsgálati szám: E85068-03/06 CL, 03/2015, 3Klinikai vizsgálati szám: F02843/ 01LA, 02/2011, 5Klinikai vizsgálati szám: 2015190/ D252/5, 01/2017

Alkalmazás: SÚLYCSÖKKENTÉSRE ÉS TESTSÚLYGYARAPODÁS, ELHÍZÁS MEGELŐZÉSÉRE!

100%-ban természetes növényi formula! Glutén és tartósítószer mentes!

Hogyan lehet egy kapszula orvostechnikai eszköz? Azért, mert összetevőinek komplexitása, magas gyártási minősége, valamint 3 különféle klinikai vizsgálattal igazolt hatása, illetve a benne levő 100%-os növény rost-komplexnek a 3 szabadalommal védett speciális receptúrája ebbe a kategóriába sorolja a terméket az egész európai unió területén! Orvostechnikai eszköz CE0499 IIa

Fő hatóanyaga az étkezés során a gyomorban valóságos természetes “emésztőgömbként, zsírmágnesként” viselkedik.

Nem szívódik fel belőle semmi a szervezetbe, ellenkezőleg a rost-komplex köt meg cukrokat és zsírokat!

A speciális, emészthetetlen rost-komplex megköt akár 462 kalóriával egyenértékű, az étkezéssel bevitt zsírt és gyors cukrot. Táguló, rendkívüli tulajdonságának köszönhetően a gyomorban megduzzadva elősegíti a jóllakottság kialakulását, ami akár 4 órán túl is hat, ezáltal jó nassolásgátló hatása is van! Természetes úton, a széklettel választódik ki a szervezetből.

Hatás: A FATBOND® használata kényelmes, diszkrét és egyszerű. Az éhségérzet és a kalóriabevitel csökkentésével, valamint a fogyasztó bélflóra kiegyensúlyozásával segít elérni a kívánt testsúlyt.Vagyis csökkenti a hizlaló baktériumok (Firmicutes) számát, miközben speciális, egyedi prebiotikus rostjai remek táptalajt képeznek a fogyasztó hatású bélflóra (Bacteroidetes) számára! Így teremt egyensúlyt.

Sikeres fogyókúra általában az önuralom győzelme a kísértések felett, viszont sokszor előfordul, hogy ez nem elég, kell egy hatékony segítőtárs a kilók elleni harcban.

Céges bulik, baráti vagy üzleti vacsorák, családi hétvégi ebédek, nyaralás, ünnepek? Fontos a tudatos és egészséges táplálkozás, de vannak kivételek! Ha mindenből kivonod magad, könnyen megbélyegeznek, hogy antiszociális vagy! Jól jön a segítség!

Készülsz a fürdőruha szezonra, egy jelentős eseményre, vagy csak éppen nem akarsz felszedni jó pár kilót, ha már kicsivel előtte akkora erőfeszítés volt leadni a túlsúlyt?

Végre elérted a számodra ideális testalkatot, és meg is szeretnéd őrizni, vagy tovább fokozni ezt a nehezen elért eredményt?

Eleged van a jojó fogyókúrákból, amikor a végén minden kiló visszakúszik rád?

Akkor a FATBOND® legyen veled! Tartsd mindig a táskádban! Olyan, mint egy „óvszer” a kalóriák ellen, hiszen képes megkötni napi akár 462 kalóriát!

Alkalmazás:

1/ Súlycsökkentésre: Vegyél be 3 kapszulát kétszer egy nap, a két főétkezés (ebéd, vacsora) előtt egy pohár vízzel.

2/ A Testsúly és a túlzott kalóriabevitel kontrollálására: Különleges események alkalmával, amikor zsírokban gazdagabb ételeket fogyaszt (pl. hétvége, családi események, nyaralás, ünnepek) vegyen be 3 kapszulát közvetlenül az étkezések előtt egy pohár vízzel.

A FATBOND HASZNÁLATA SORÁN nagyon fontos! Szigorúan be kell tartani,

hogy ebéd és vacsora előtt minimum 15 perccel bevedd 2-2,5 dl vízzel a 3 kapszulát! Legyen ideje feloldódni a kapszuláknak, és a vízben megduzzadnia a 100% növényi rost-komplexnek.

A nagyobb felülettel jobban magához tudja kötni a cukrok és zsírok jelentős részét! Így napi akár 462 kalóriát is tud blokkolni!

Mivel a rost nem víz-oldékony, és nem emészthető, ezáltal nassolásgátló hatása is van. Változatlanul tovább halad a tápcsatornán a vastagbélig!

Ott elkezaz enzimatikus erjedés során olyan természetes, egészséges vegyületeket termelni, olyan kompatibilis környezetet teremteni, ami segíti a fogyasztó bélflórát (Bakteroidetes családokat) elszaporodni, de ugyanakkor a hizlaló Firmicutes típusú baktériumoknak nem megfelelő, és ilyen környezetben nem tudnak túlszaporodni, csökken a létszámuk, helyreáll az egyensúly!

Ha a Firmicutes túlszaporodik, sokkal több kalóriát kötsz meg a bevitt ételből, és csak azt veszed észre, hogy már a levegőtől is hízol!
Ha a kalória megkötésen kívül a fogyasztó bélflóra is helyreáll, a leadott kilókat meg lehet őrizni hosszú távon!
Na, ez a fontos!

Mert kétféleképpen lehet a Fatbond-ot használni!

1/ Kúraszerűen súlycsökkentésre, és

2/ Alkalomszerűen, csak a kalóriadús étkezések előtt (3 kapszulát), az alak megőrzése érdekében! Ezért legyen mindig a táskádban, mint egy „óvszer” a kalóriák ellen! 🙂

Kezelés időtartama: az ajánlott kezelési időszak 15 egymást követő nap, maximum 30 egymást követő nap. 5 nap szünet után a 30 napos kúra ismételhető.

Figyelmeztetés: 16 éven aluli gyermekek esetében, terhesség vagy szoptatás időszakában kérje ki kezelőorvosa véleményét. Ne használja 18,5 alatti testtömegindex (BMI) esetén.

Mivel ezen termék befolyásolhatja a vércukorszintet, a vércukorszint esés elkerülése végett, cukorbetegeknek tanácsos kezelőorvosukkal egyeztetve, a kezelésüket módosítani. Ha ön kezelés alatt áll, a termék szedése előtt kérje ki kezelőorvosa, gyógyszerésze véleményét!

Ne vegye be a terméket 4 órán belül más gyógyszerekkel (pl. fogamzásgátlók), vitaminokkal vagy esszenciális zsírsavakkal, mivel a felszívódási hatékonyságukat jelen termék befolyásolhatja.

Annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű esszenciális zsírsavat és zsírban oldódó vitamint (A, D, E és K) bevigye a szervezetébe, nem ajánlott az orvostechnikai eszköz használata többször, mint a napi 2 fő étkezés előtt.

A napi ajánlott adagolást ne lépje túl.

A termék túlzásba vitt használata nem biztosít jobb eredményt, de lehetnek mellékhatásai.

Jelen orvostechnikai eszköz alkalmazása az egészséges életmód keretein belül használatos, és nem helyettesíti a vegyes táplálkozást, valamint a kiegyensúlyozott étrendet.

A kapszulákat ne nyissa ki, ne rágja meg, és ne hagyja megolvadni a szájában! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Óvja a terméket a nedvességtől, fénytől és hőtől. Tartsa az eredeti csomagolásban!

Ellenjavallat: Ne használja a terméket, ha érzékeny vagy allergiás bármelyik összetevőjére! Nem ajánlatos a répára, almára és zabra allergiás személyek számára!

Mellékhatás: A túlzott rost fogyasztás néha okozhat bélrendszeri mellékhatást, mint pl. puffadás, székrekedés, vagy túlzott bélmozgás.

Egy doboz tartalma 90 kapszula