Himalaya levendulás fürdősó 1 kg.

1280 Ft

KARAKORUM HIMALAYA FÜRDŐSÓ, LEVENDULÁS 1G.

A Himalája hegységből származó fürdósó 250 millió éves tengeri só, amely nagy nyomás alatt a hegy mélyében minden környezeti szennyeződéstől mentesen kristályosodott át – ezáltal egyedülállóan nagy mennyiségű ásványi anyagot és nyomelemeket tartalmaz.

A Himalája só a legrégebbi formája a természetes ásványi anyagoknak.

A csomagolásban található Himalaya fürdősó használata minden bőrtípusra egyaránt alkalmas.

Száraz bőrnél: a só lezárja a bőr felületét és benn tartja a nedvességet anélkül, hogy eltömítené a pórusokat, így azok továbbra is tudnak lélegezni.

Zsíros, pattanásos bőrnél: harmonizálja a faggyúmirigyek működését.

A fürdősó levendulaolaj tartalma nyugtató, relaxálást elősegítő hatású.

A FÜRDŐSÓ ALKALMAZÁSA:

A csomagolásban található fürdősót töltse a fürdőkádba, és engedjen legalább annyi fürdővizet, hogy ellepje. A fürdősó feloldódását követően töltse fel a fürdőkádat a kívánt vízmennyiséggel, javaslatunk a 37 fokos vízhőmérséklet beállítása. A fürdővíz koncentrációja legalább 1-3% legyen, tehát 100 liter vízhez 1-3 kg fürdősó hozzáadása szükséges. A fürdőkádak mérete általában: 80-100 liter.

A sókúrák alkalmával mellőzze a szappanok, habfürdők használatát. A fürdő időtartama. 20-30 perc legyen és próbálja meg a víz hőmérsékletét eredeti hőfokon tartani . Ez idő alatt a sóoldat eltávolítja a bőr pórusaiból a felhalmozódott méreg- és salakanyagokat. Fürdés után öblítse le testét tusolással, hogy eltávolítsa testéről a kioldódott szennyeződéseket.

Az ilyen fürdőkúra után ne használjon testápolót.

FIGYELMEZTETÉS!

Magas vérnyomás, szív-és érrendszeri megbetegedés esetén a forró fürdő orvosilag nem ajánlott.

Túlzottan érzékeny bőrűeknek nem ajánlott a termék.

Ne alkalmazza friss borotválkozás – gyantázás után, továbbá nyílt sebek begyógyulásáig.

Amennyiben a használat során bármilyen rendellenességet észlel a bőrén, úgy ne folytassa a kúrát, míg bőrgyógyász szakorvossal nem egyeztetett.

Kategóriák: ,