Kneipp fürdőkristály, Ördögcsáklya kivonattal

1750 Ft

KNEIPP HÁT-  ÉS DERÉKLAZÍTÓ FÜRDŐKRISTÁLY ÖRDÖGCSÁKLYÁVAL

A készítmény az értékes ördögcsáklya kivonatát tartalmazza, amelyet a kozmetika, a sporttevékenységek utáni lazító ápoláshoz használ és természetes éterikus kajeputfa-olajat tartalmaz. A Kneipp fürdőkristályok természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve.

Ez a só mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinikaI vizsgálatok által igazolva.

A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért” szervezetnek.

Alkalmazás: Öntsön 3 kupaknyi fürdőkristályt a 36-38 fokos fürdővízhez és teljesen oldja fel. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Kb. 8-10 fürdőhöz elegendő.

A kristály ne kerüljön kapcsolatba érzékeny felületű tárgyakkal.

Nem ehető!

Gyermekektől elzárva tartandó! Felhasználható a felbontástól számított 6 hónapig

 

 

Kategóriák: ,