Sabona réz karkötő

8080 Ft

Gyógyító Vörösréz karkötő.

Nem tartalmaz mágnest!

Az angliai SABONA több mint 45 éve gyárt kiváló minőségű vörösréz karkötőket, tiszta nikkel mentes vörösrézből.

SABONA vörösréz karkötő – a réz pótlására.

A karkötő folyamatosan érintkezik a bőrfelülettel, ezért fontos hogy olyan tiszta vörösrézből készült karkötőt vásároljon, amilyet csak lehetséges. A SABONA rézkarkötők a legmagasabb tisztaságú vörösrézből készültek.

Mikor kell hordani a karkötőt?

A karkötő folyamatos viselése ajánlott. Éjszaka sem szükséges levenni. Klóros vagy sós vízben ( pl: uszoda, tengervíz ) ne hordja. Havonta tartson 1 nap szünetet és ne viselje a karkötőt.

A Sabona réz karkötőit a legmagasabb minőségű, legtisztább, mégis különleges összetételű, gyógyászati célra alkalmas vörösréz jellemzi. Vizsgálatok szerint a réz elősegíti az egészséges ízületek és idegek kialakulását, csökkenti a test savasságát, meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat és növeli az energiatermelést.
A szervezet megfelelő rézszintjének fenntartása továbbá azért is alapvető fontosságú, mivel ez a nyomelem erős vírus-, baktérium-, gombaölő tulajdonságokkal bír és fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, a csontok szilárdságának fenntartásában, a vörös vértestek és a fehér vérsejtek képzésében, a vérnyomás és a koleszterinszint beállításában, az oxidációs és a gyulladásos károsodások elleni védekezésben, az egészséges szívműködés fenntartásában, a vas felszívódásában és szállításában és nem utolsósorban a csontritkulás megelőzésében.
A bőrön keresztül a réz kelát formában igen hatékony módon hasznosul – rendszerint hatékonyabban, mint szájon keresztüli alkalmazása esetén. Kutatások bizonyítják bőrön keresztül felszívódva gyulladáscsökkentő hatását.
A Sabona vörösréz karkötő viselése kitűnő módszer a réz pótlására, valamint a reumatikus fájdalmak és ízületi gyulladás enyhítésére. Mágneses vagy mágnes nélküli változatban is kapható. A mágnesek, szintén fájdalomcsillapító hatásúak és fokozzák a keringést, miáltal több oxigén és tápanyag jut a szövetekhez.
Egy rézkarkötő csak annyira hatékony, amilyen minőségű rézből készült. A sárgaréz karkötők nem alkalmasak a réz pótlására.
A Sabona vörösréz karkötő nem tartalmaz nikkelt, illetve más szennyezőanyagokat, amelyek az ipari rezekben és egyes réztermékekben előfordulhatnak.

A karkötő alábbi méretei közül lehet választani:

S 15-16 cm

M 16-17 cm

L 17-18 cm

XL 19-21, 22 cm csukló körméretekre.

A méretet kérem írja a megrendelése megjegyzés rovatába.

Elfogyott

Kategória: