Sikeres vagyok! Magic Bag

3 480 Ft

Új év, új kezdet

Az új év mindig felkínálja számunkra az új kezdet lehetőségét.

Idén is rengeteg kaland vár ránk! 🙂

Te mit szeretnél elérni az új évben? Ha a válaszod mindent is! Az teljesen rendben van!

Az ember természetes vágya, hogy sikeres, gazdag, egészséges legyen és boldog párkapcsolatban éljen.

Ha hiszed, ha nem, képes vagy rá, hogy megteremtsd csodálatos életed!

Szeretnék segíteni neked abban, hogy be tudd vonzani mindazt, amire vágysz!

A Magic Bag egy olyan varázs kellék, mely segít neked elérni és felfedezni a csodát az életedben!

A Magic Bag átalakít, meggyógyítja a negatív meggyőződéseket.

A “Sikeres Vagyok” Magic Bag: Jade követ, a mindenség energiáját képviselő végtelen talizmánt és egy varázsgondolatot tartalmaz.

A Magic Bag formáját tekintve úgy terveztem és alakítottam ki, hogy az egy kelyhet formáljon.

Szimbolikus értelemben a kehely pedig te magad vagy, aki felfogja az univerzum segítő energiáját.

Szeretnéd tudni, hogyan működik ez a varázs-szer?

A tudatunkat fókuszálhatjuk a siker, gazdagság, gyógyulás, stb irányába. A benned rejlő lehetőség magába foglalja a beteljesüléshez vezető utat is. Gátakat pedig csak a tudatod szabhat, vagyis az, hogy nem hiszed el magadról, hogy képes vagy csodálatos életet teremteni magadnak.

Életed során megélt negatív tapasztalataid pedig jócskán elhitetik veled, hogy nem vagy képes arra, hogy jobban, boldogabban élj, szeretve légy és sikereket élhess meg az életedben.

Én egy olyan varázs tarsolyt csináltam neked, amibe beleteheted vágyaid energiáját. Írd le mit szeretnél, pl, ha sikereket akarsz elérni, akkor írd le erősségeid, fogalmazd meg különleges képességeid, azzal kapcsolatosan mi az amit szeretnél. És mit teszel meg érte, hogy sikeres légy!

Figyeld meg gondolataidat, hiszen a korlátozó hitrendszer befolyásolhat. És sajnos életünk minden területén képesek vagyunk ugyanazokat a köröket megtenni újra és újra, ha nem fogalmazunk pontosan.

Ha leírtad, tedd irományod a Magic Bag-be, és lám már meg is tetted az első lépést csodálatos életed felé. Azért a magokat, akarom mondani az álmokat táplálni kell!

Vedd elő minden nap varázs kellékedet olvasd el irományod. Az is lehet át kell fogalmazd majd, hiszen meglepődve állapítod majd meg mennyit változott már pozitív irányba a gondolkodásod, hogy te magad tudod majd saját magad kijavítani.

Olvasd fel magadnak kérésedet, vágyaidat elképzelésedet. Érezd, hogy mindez már beteljesült. Érintsd meg kristályodat, talizmánodat, mond el varázsmondatodat. A beteljesülés energiájával zárd le Varázs tarsolyodat.

Tudd és érezd, hogy mindaz, amit szeretnél a tied, mert megérdemled!

Szeretettel kívánok neked csodálatos életet!

Kóris Andrea

Varázskő