Sólámpa usb. csatlakozóval

4880 Ft

Sólámpa usb csatlakozóval.

Gömb alakú, himalája sólámpa, fa talpon.

 A Sólámpa terápiás hatásáról: 

A só, ugyanúgy mint a gyémánt, a hűséget, tisztaságot és maradandóságot jelképezi. A só megtisztít és állandósít; testi és szellemi energiát kölcsönöz, hogy áthatolhassunk egy mélyebb igazsághoz, és hogy elenállhassunk a negatív érzelmeknek és hatásoknak.

A kősó elsősorban az energiamegtisztulás eszköze. Megtisztítja a légkört a negatív érzelmektől és fájdalmas emlékektől. Feljavítja a helyiségek levegőjét és eltávolítja a negatív rezgéseket, ezáltal jótékonyan hat egészségünkre. Az, hogy semmi sem képes jobban eltávolítani és megkötni a negatív rezgéseket mint a só, egyaránt ismert a hagyományokból és tapasztalatból is.

A sólámpák gyógyító jótékony hatása kiterjed testre és lélekre egyaránt. Szépséggel töltik meg környezetünket, de mindenekelőtt ionokat bocsátanak ki, amelyek feljavítják a helyiségek levegőjét – a kivilágított sólámpa ionizáló hatása az egészségünkre, fénye pedig szemünkre van jótékony hatással.

Az usb csatlakozóval ellátott sólámpát a számítógéphez csatlakoztathatja, ezáltal megszüntethető az elektroszmog hatása.

 

Kategória: