Vita Crystal Zöld kávé kapszula 100 db.

1680 Ft

A zöld kávé hozzájárulhat az anyagcsere serkentéséhez, a testsúly csökkentéséhez, segíthet az egészséges vércukorszint fenntartásában, a szervezet méregtelenítésében.

Zöld kávé

A zöld kávé koffeintartalma energikussá tesz, antioxidáns-tartalma pedig segíti a szervezet méregtelenítését. Zöld kávé fogyasztása már néhány héten belül látványos fogyást indít el, akár anélkül, hogy valaki változtatna megszokott életvitelén vagy étkezési szokásain. A zöld kávé fő hatóanyaga, a klorogénsav az étkezést követően lelassítja a glükóz (cukor) felszívódását, és elősegíti, hogy a táplálkozás során bevitt felesleges mennyiségű szénhidrátok ne raktározódjanak el zsír formájában, illetve a már elraktározódott zsírt energiaforrásként használja fel a szervezet. A zöld kávé a zsírsejtek méretét is csökkenti, így kiválóan javíthatja a zsír-izom arányt, és segít elérni az ideális testtömegindexet. Felpörgeti a lassú anyagcserét, meggátolja a zsírok felszívódását, és serkenti az emésztést.

Vita Crystal Zöld kávé kapszula

Nem ugyanúgy hat a zöld kávéban található koffein, mint a fekete kávéban lévő. A hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat a polifenolokat is, amelyek védik a sejteket a káros hatásoktól és a zöld kávé lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását.

Zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek a zöld kávé egyik fő összetevőjének a klorogénsavnak. Hatékonyan képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását a klorogénsav, így csökkentve a vércukorszintet.

Hatóanyagok:

Zöld kávé őrlemény – 1100 mg

Összetevők: zselatin, zöld kávé őrlemény.

Adagolás: 2 kapszula naponta.